Post-corona creatief kunstwerk voor ouderen

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) gaat met ca. 25 ouderen gedurende 8 weken aan de slag om een mooi wandkleed te maken. Iedereen maakt een eigen gedeelte.  Dit gebeurt in een flexibele opzet.  Samen in kleine groepjes live bij elkaar in de ontmoetingsruimte van het Van Heeckerenhuis. Degenen die graag vanuit huis werken kunnen dit doen met onze aanwijzingen. Dit wordt goed begeleid door een professional, een docent kunstvakken met veel ervaring op dit gebied. De namen van de “kunstenaars” komen op een bordje dat bij het wandkleed wordt opgehangen. Doel is iedereen trots en blij te maken, mensen nieuwe contacten te laten opdoen, saamhorigheid te bevorderen en een gezamenlijk project realiseren. Fonds Wassenaar heeft geholpen dit creatieve projectmede mogelijk te maken.